TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a toplu bağış

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti grubu üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak için topluca bağış yaptı.
Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a toplu bağış
ANKARA / İHA - Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Parti Grubu üyeleri, Ziraat Bankası’nın Anafartalar Caddesi 16 numarada bulunan Ulus Şubesi’ne topluca gelerek, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına bağışta bulundular.

Ziraat Bankası’nda sıra numarası alarak bağışta bulunan AK Partili üyeler, 1071, 1453, 2023 gibi tarihi simgesel olan miktarlarda bağışta bulunduklarını söylediler.

Bağış yapan Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Yıldız, şunları söyledi:
“Başbakan olarak ,12 yıllık süreç içerisinde ülkemize önemli hizmetlerde bulunan, bugünkü Başbakanımız, yarının Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a maddi olarak da destek olmak amacıyla AK Parti Meclis Üyeleri olarak bağışta bulunduk. Bağış olarak tarihsel anlamı bulunan ‘1071’, ‘1453’ ve ‘2023’ gibi simgesel rakamların üzerinde duruldu. Bazı arkadaşlarımızın da üst tercih olan miktarı yatırmasıyla bugün herkes elinden gelen katkıyı bir anlamda sağlamış oldu. Maksadımız madden ve manen tüm arkadaşlarla Sayın Cumhurbaşkanı adayımızın yanında olduğumuzu belirtmekti ve bundan dolayı bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Bekir Yıldız gazetecilerin soruları üzerine, “AK Parti Grubu üyesi arkadaşlarımızdan uzak ilçelerde bulunanlar var. Grubumuzdaki 99 kişinin tamamı bugün itibarıyla bağışlarını yapmış olacak. Toplam meblağ 100 bini rahat geçer. Rakam henüz belli değil ama, 100 bin ile 500 bin arası bir rakam diyebiliriz” dedi.
Yorum Yazın