• Asayiş

DBP'nin uyuşturucuya karşı mücadele çadırına polis baskını

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Gençlik Meclisi tarafından açılan uyuşturucuya karşı mücadele çadırına polis tarafından operasyon yapıldı.
DBP'nin uyuşturucuya karşı mücadele çadırına polis baskını
DİYARBAKIR / İHA - Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında sabah saatlerinde ilçenin belirli mahallelerde uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Uyuşturucu operasyonu kapsamında DBP Gençlik Meclisi’nin uyuşturucuya karşı kurduğu çadır kontrol edilerek, çadırın yan tarafında asılı olan "Genç başladık, genç başaracağız" yazılı pankartı polis tarafında söküldü.

Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerinin ortak operasyonunda bazı mahallerde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Silvan ilçesine bağlı Bağlar, Bahçelievler, Feridun, Tekel mahallelerinde yer alan park, bahçe ve bazı işletmelere yaklaşık 250 polisin katılımıyla yapılan operasyonda narkotik köpeği Oskar da yer aldı. Operasyona ilişkin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, herhangi bir uyuşturucu maddesi yakalanmadığı, çalıntı motosiklet ve silah ele geçirilirken, hakkında yakalanma kararı bulunan şahısların gözaltına alındığı belirtildi.
Yorum Yazın