TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Denizli'nin avukat başkanı kızı da avukat oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan, Denizli Barosu’nda düzenlenen yemin töreni ile avukatlık yeminini ederek mesleğine başladı. Avukat Esra Zolan’ın cübbesini, avukat olan babası Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan giydirdi.
Denizli'nin avukat başkanı kızı da avukat oldu
DENİZLİ / İHA - Denizli Barosu’nda düzenlenen törenle 3 yeni avukat daha cübbesini giyerek mesleğine başladı. Törende avukatlık yemini ederek cübbelerini giyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan, Enes Meydan ve Mahfuz Erzen’i aileleri yalnız bırakmadı.

Denizli Barosu’nda düzenlenen törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları ve avukatların aileleri katıldı. Yemin töreninde konuşan Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, okullarını okuyup, stajlarını tamamlayan meslektaşlarına görevlerinde başarılar dileyerek, her zaman doğrunun yanında olmalarını istedi.

Konuşmaların ardından mesleğe başlayan yeni avukatlar avukatlık yeminini okudu. Törende Esra Zolan’ın avukatlık cübbesini ise aynı mesleği yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan giydirdi. Eşi ve kendisi gibi avukatlık mesleğini seçen kızlarıyla büyük bir onur yaşadıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugün kızımın ve diğer meslektaşlarını tebrik ediyorum. Kızımın benim ve eşimin mesleği olan avukatlığı seçmesi benim için büyük bir onur ve gururdur. Her zaman yeniliğe açık ve doğrunun yanında olmalarını istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından Avukatlar Esra Zolan, Enes Meydan ve Mahfuz Erzen’in cübbeleri giydirildi ve belgeleri verildi.
Yorum Yazın