TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Denizlisporlu futbolculardan galibiyet sözü

Denizlisporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetimle yemekte bir araya gelerek galibiyet sözü verdi.
Denizlisporlu futbolculardan galibiyet sözü
DENİZLİ / İHA - PTT 1. Lig takımı Denizlispor’da Bulgar oyuncu Yordanov, Forum Çamlık Sir Winston’da takım arkadaşlarına ve teknik heyete yemek verdi. Yemeğe Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ekizler, Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Yordanov takım olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirterek, "Hepimiz Denizlispor için buradayız. Birlikte çok güzel başarıların altına imza atacağız. Takım anlamında çok güzel uyum içindeyiz ve bu güzel birlikteliği önümüzdeki maçlarda da göstereceğimizden eminim. Davetime katılan başta kulüp başkanım Hasan Kıbrıslıoğlu olmak üzere, yönetici Mehmet Ekizler, değerli hocalarım ve değerli takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" dedi.

KIBRISLIOĞLU: "ÖNEMLİ OLAN GİRESUNSPOR MAÇI OLACAK"
Başkanı Kıbrıslıoğlu ise yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu yemeğin tertiplenmesini sağlayan futbolcumuz Yordanov’a teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin üst seviyede olması bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bu yemekler devam eder. Osmanlıspor maçında çok üzüldüm. Hiç pozisyon vermediğimiz maçı 2-2 berabere bitirdik. Mücadelenizden dolayı sizleri kutluyorum. Önemli olan hedefimiz noktasındaki Giresunspor maçı olacak. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu konunun ciddiyetindeler. Çünkü bu maç üst sıralardan kopmamak adına önemli bir maç. Yönetim kurulu olarak bizler verdiğimiz sözleri yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Gününden önce ödemelerimizi yaptık bunlar sizin alın teriniz, güle güle harcayın. Ancak bizim Denizlispor camiasına verdiğimiz sözler var. Bunları yerine getirmemiz gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Cuma günü saat 19.30’da başlayacak olan maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:
"Kazım, Hakan, Mehmet Cansın, Ömer Alp, Mustafa Keçeli, Erçağ, Veli, Bülent Ertuğrul, Emrah, Yordanov, Andonov."
Yorum Yazın