TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Dikili'nin sporcu ordusu

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları’nda Karate-Do eğitimi gören 7-13 yaş arasındaki çocuklar keyifli zaman geçirmeye devam ediyor.
Dikili'nin sporcu ordusu
İZMİR / İHA - Büyük ilgi gören kurslarda çocuklar hem eğleniyor hem de Karate sporunu öğreniyor. 

CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğa oturmasının ardından ‘Spor ve Sporcu Dostu Belediye’ ilkesiyle çalışmalarını yürüten Dikili Belediyesi’nin yaz spor okullarında eğitim gören kursiyer sayısında büyük bir artış yaşanıyor. Uzman öğreticiler tarafından verilen kurslarla Dikilili çocukların spora yönlendirilmesiyle birlikte onların zihinsel ve fiziksel becerilerini kullanmasına imkân verilerek, beden ve ruh gelişimine büyük katkılar sağlanıp, çocukların kendisi ve çevresi ile barışık, özgüveni tam, sağlıklı bireyler olarak yetişmesi hedefleniyor.

Çocukların ilgi gösterdiği kursların başında gelen Karate-Do da eğitimler tüm hızıyla sürüyor. 30’lu grup halinde eğitimleri devam kurslarla ilgili konuşan Antrenör Nezahat Aksu, ‘Bizim hedefimiz spor yapmak isteyen çocuklarımızı sevdikleri spor dalları ile buluşturmaktır. İlçemizde karate kursumuza yoğun bir talep var. Başkanımız Mustafa Tosun’un verdiği tam destekle çocuklarımızın spor yapması için kurslarımızın kapılarını sonuna kadar çocuklarımıza açtık. Plan ve program dahilinde kurslarımızda çocuklarımızın ve gençlerimizin yaratıcı becerilerini açığa çıkartıp ruhsal, fiziksel ve mental gelişimini besleyen, onların agresif tutumlarını kontrol etme becerilerini geliştirip sosyalleşmelerine destek veren eğitimler veriyoruz. Verdiğimiz eğitimlerde onların keyifle çalışmaları hem bizi hem de ailelerini çok mutlu ediyor. Büyük bir dayanışma içerisinde süren bu kurslarımızda eğitim gören ve özveriyle çalışmalarını sürdüren minik sporcularımızın yakın zamanda çok başarılı olacaklarına ve ülke sporuna yön vereceklerine gönülden inanıyorum’ diye konuştu.
Yorum Yazın