• Magazin

Dilara Gönder; 'Bir türlü bırakamıyorum'

Burada Laf Çok programında Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Dilara Gönder, vazgeçmeye çalıştığı alışkanlığını anlattı.
Dilara Gönder; 'Bir türlü bırakamıyorum'
CRA -

CNN TÜRK’te, Mesut Yar ile “Burada Laf Çok” programına, önceki gece sunucu Dilara Gönder, Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ, yorumcu Baha ve oyuncu Tuna Orhan katıldı.

Programda Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Dilara Gönder, vazgeçmeye çalıştığı o alışkanlığını anlattı.

Mesut Yar'ın "Konuşmayı sevdiğin için bu mesleği sevmişsin. Peki konuşmana izin veriyorlar mı?" şeklindeki sorusuna Gönder şöyle yanıt verdi:

"Bir süre sonra yakınlarım konuşmamı istemiyor. Ama ben hala diretiyorum konuşmak için. Ama çok kötü bir alışkanlığım var. Bir şey söyleyebilir miyim diye başlıyorum.Bir türlü nırakamıyorum. Ne gerek var mesela. Onu bırakmaya çalışıyorum ama sürekli 'bir şey söyleyebilir miyim?' diyorum... Böyle çıkışlarım oluyor. Kendimi terbiye etmeye çalışıyorum o konuda."

 

 

Yorum Yazın
islami sohbet
dini chat sohbet odaları