TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, maç saatini bekliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk 3 haftasında 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak istediği başlangıcı yapamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, maç saatini bekliyor
DİYARBAKIR / İHA - İlk 3 maçını kazanan lider Bandırmaspor’la karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takımda sakat olan Mansur Ay ve Ahmet Bahçıvan dışında eksik yok. Geçen sezon rakibiyle oynadığı maçlarda Diyarbakır’da 3-1 ve deplasmanda 4-1 yenilerek puan alamayan Diyarbakır ekibi rakibine karşı siftah yapmak isterken, Balıkesir temsilcisine ilk puan kaybını ve yenilgiyi tattırmayı da planlıyor.

Maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 3 TL olarak belirlendi. Öte yandan, saat 13.00’da Atatürk Stadı önünde ücretsiz otobüs seferleriyle Seyrantepe’ye taraftar taşınacak.

İstanbul Bölgesi’nden hakem Serkan Ergün’ün yöneteceği maçta aynı bölgeden Doğuş Darık ve Gökçen Seven yardımcı, Sefa Özcan da 4. hakemlik olarak görev yapacak. Karşılaşma Seyrantepe Stadı’nda yarın saat 15.30’da başlayacak.
Yorum Yazın