TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Diyarbakır da silahlı kavga 1 i ağır 3 yaralı

Diyarbakır’da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
DİYARBAKIR / İHA - Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde, Diyarbakır’ın Sur ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Karaozan Sokak’ta bulunan bir otoparkta meydana geldi. İddialara göre, sokak içerisindeki otoparkta iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle otopark işletmecisiyle tartışan grup burada bulunanlara yönelik silahla ateş etmeye başlayınca karşı gruptan da silahla ateş açıldı.

Yaşanan kısa süreli silahlı kavgada otoparkta bulunan ve kurşunların hedefi olan M.T. (28) isimli şahıs vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanırken, ismi öğrenilemeyen diğer 2 kişi ise seken kurşunlar nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar olay yerindeki otomobillerle çeşitli hastanelere kaldırılıp tedavi altına alınırken, ağır yaralı olan şahsın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olay sonrası bölge sevk edilen polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi alarak silahlardan çıkan çok sayıda kovanları delil torbasına koydu. Yapılan incelemelerin ardından olayı gerçekleştiren silahlı grubun yakalanması için adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazın