TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Dünya Gümrük Günü törenleri, Edirne'de yağmur altında gerçekleştirildi

Edirne’de 26 Ocak Dünya Gümrük Günü törenleri, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personelinin katılımıyla yağmur altında gerçekleştirildi.
Dünya Gümrük Günü törenleri, Edirne'de yağmur altında gerçekleştirildi
EDİRNE / İHA - Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personeli Atatürk Anıtında düzenlenen törene ellerinde şemsiyelerle katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Törende konuşma yapan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, gece gündüz, yağmur demeden 24 saat Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapılarında görev yapan mesai arkadaşlarının Gümrük Gününü kutladı. Yalçın, "Her yıl biliyorsunuz Dünya Gümrük Günü’nün bir teması var. Bu yıl ki gümrük temasının ’Koordineli Sınır Yönetimi’ ve paydaşları bir araya getiren kapsamlı bir yaklaşım. Neredeyse Dünya Gümrük Örgütü bizi anlatmış. Gerçekten sınır gümrüklerinin hepsinin bir arada olduğu bölge olarak hem sınır komşularımızla, hem de paydaşlarımız olan kapılarımızda görev yapan diğer personelimiz olsun, Edirneli ve Kırklareli hemşirelerimiz olsun hepsinle gerçekten çok güzel ilişkilerimiz var. Hepsine teşekkür dileklerimi sunuyorum" dedi.
Yorum Yazın