TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Dur ihtarına uymayan araçta uyuşturucu ele geçirildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan araç kovalamacanın ardından Organize Sanayi Bölgesi’nde durduruldu.
Dur ihtarına uymayan araçta uyuşturucu ele geçirildi
ANTALYA / İHA - Araçtan dışarı atılan poşette 190 gram uyuşturucu ele geçirilirken, 3 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre,155 Polis İmdat hattına şüpheli bir araç ihbarı yapılması üzerine ekipler harekete geçti. Trafik ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 34 DEH 71 plakalı araç, Organize Sanayi Bölgesi istikametinde ilerlemeye başladı. Takviye ekiplerin de olay yerine gelmesinin ardından şüpheli araç, boş bir arsada durduruldu. Araç Sürücüsü S.G. ve yanında bulunan M.A.N. ile M.D. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin aracının yanında siyah bir poşette gazeteye sarılı halde 190 gram uyuşturucu madde bulunurken uyuşturucu maddenin araçtan atıldığı belirlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yorum Yazın