TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a en anlamlı ziyaret

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP'den Edirne Belediye Başkanı seçilen Recep Gürkan’ı, annesi Ümmüş Gürkan ziyaret etti.
Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a en anlamlı ziyaret
Ozan Koltuk - EDİRNE / İHA - Oğlu Recep Gürkan ile makamında bir araya gelen Ümmüş Gürkan'ın ziyaretinde duygu dolu anlar yaşanırken, Başkan Recep Gürkan annesinin elini hiç bırakmadı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, annesinin ziyareti karşısında heyecanını gizleyemezken, "İnsan kaç yaşına ve hangi makama gelirse gelsin annesinin karşısında heyecanlanıyor. Annemin, ayağına sağlık, ziyaretime gelmesi sürpriz oldu ve beni çok mutlu etti. Ve 'Anne' kelimesi yetiyor bazen gerçek sevgiyi anlatmaya. Annemin kalbinin temizliğini, bizleri yetiştirmek için verdiği emeği kelimelerle anlatmam imkansız. Sadece benim annem değil tüm annelerimizin bizler üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyiz. Yüce Rabbim tüm annelerimizi, başımızdan eksik etmesin, sağlıklı ömürler nasip etsin" dedi.

Ümmüş Gürkan, ziyaret sırasında oğlu Recep Gürkan’a uzun süre sarılarak, yanaklarından öptü ve, "Hiçbir anne için evlatları gözünde büyümüyor. Milletvekili oldu, şimdi Edirne Belediye Başkanı oldu. Ama benim gözümde hep aynı. Evlatlar kadar değerli bir şey var mıdır bir anne için. Ve bir annenin evladının başarılı olduğunu görmesi kadar gurur verici bir şey var mıdır? Oğlum her zaman ailesine bağlı, dürüst, bizleri hiç üzmeyen, kırmayan bir evlat oldu. Ve şimdi oğlum, Edirne halkı tarafından o kadar çok sevilmiş ki, onu milletvekilliğinden sonra şimdi de Belediye Başkanı seçmiş. Annesi olarak elbette çok gururluyum, mutluyum. Oğlum Recep Gürkan’ın, Edirne’ye, Edirnelilere en iyi hizmeti sunacağını biliyorum. Ve benim gibi Edirneliler de ona güvenmiş. Yüce Rabbim, yüzünü kara çıkartmasın. Her zaman dualarım onunladır" ifadelerini kaydetti.

Anne Ümmüş Gürkan, duygu dolu sohbetin ardından Edirne Belediyesi’nden ayrıldı.
Yorum Yazın