TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Elma ağacındaki yılan öğrenciye saldırdı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Çırpılar köyünde bir elma bahçesinde elma seyrelten öğrenciye engerek cinsi bir yılan saldırdı.
Elma ağacındaki yılan öğrenciye saldırdı
ÇANAKKALE / İHA - Edinilen bilgiye Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi öğrencisi Yaşar Gürel, tatil nedeniyle geldiği Bayramiç Çırpılar köyünde, kardeşi Engin Gürel ile birlikte Kozpınar mevkiindeki elma bahçesine gitti. Kardeşi ile ağaçların üzerindeki elmaları seyreltmeye çalışan Yaşar Gürel’e yılan saldırdı. Avlanmak amacı ile ağacın üstüne çıktığı tahmin edilen engerek cinsi yılan, dala elini uzatan Gürel’e ısırmak amacı ile hamle yaptı. Yılanı fark eden Gürel, kendini ağaçtan aşağıya atarak kurtuldu.

Şok olduğunu belirten Gürel, “Kardeşim ile birlikte ailemize yardım etmek için Kozpınarı mevkiindeki bahçemize giderek elma ağaçlarının üzerindeki bozuk, çürük, zayıf ve sık olan elmaları ayıklıyorduk. Dalın üzerine yuvalanan yılanın birden koluma doğru hamle yaptığını fark ettim. Kendimi korumak için ağaçtan yere atladım. Daha sonra kardeşimle baktığımızda dala sarılı olarak duran bir yılan gördük. Yılan bizden çekinmeden halen o dalın üzerinde duruyordu. Yılana uzaktan taş atıp gürültü çıkararak gitmesini sağladık ama çok korktuk. Cep telefonumuzla da yılanın fotoğrafını çektik” dedi.
Yorum Yazın