TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Erdoğan, Malazgirt saldırısıyla ilgili bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muş'un Malazgirt ilçesindeki terör saldırısıyla ilgili Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı. Erdoğan, şehit komutanın eşi Sibel Kulaksız'a başsağlığı diledi.
Erdoğan, Malazgirt saldırısıyla ilgili bilgi aldı
AA -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş'un Malazgirt ilçesindeki terör saldırısıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, saldırıda ağır yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız'ın vefatı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e taziye dileklerini de iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit Binbaşı Kulaksız'a Allah'tan rahmet, ailesine ve TSK camiasına başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saldırıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in yanı sıra Muş Valisi Vedat Büyükersoy'dan da bilgi aldığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit binbaşının saldırıda yaralanan eşi Sibel Kulaksız ile de bir telefon görüşmesi yaptığı, başsağlığı dilediği ve kendisine de geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.
Yorum Yazın