TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Ereğli’de kazalarda 3 kişi yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Ereğli’de kazalarda 3 kişi yaralandı
ZONGULDAK / İHA - İlk kaza Ören kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ramazan Uçar’ın (29) kullandığı 67 DH 831 plakalı otomobil ile Sertaç Zararcı’nın (22) kullandığı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralanırken, yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hasar gören araçlar ise çekici ile kaldırıldı.

İkinci kaza ise Solak köyü yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre 67 UF 344 plakalı motosiklet sürücüsü A.Y., otomobil ile kaldırım arasından geçmek istediği sırada motosikletin kaldırıma sürtmesi neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Motordan uçan sürücü A.Y. (26) orta refüjdeki ağaca çarparak yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu sürücü için çağrılan 112 ekipleri sürücüyü Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Sürücünün kullandığı motosiklet ise çekici ile kaldırıldı. Kazayı gören sürücülerden Ahmet Yüksel "Motosiklet önüme fırlayınca ben şok oldum. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Her iki kazada yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis kazalarla ilgili tahkikat başlattı.
Yorum Yazın