TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Erkan Sözeri veda etti

PTT 1. Lig’de geçen hafta Bucaspor’a mağlup olan Orduspor’da, yönetim kurulu tarafından görevden alınan teknik direktör Erkan Sözeri, mor-menekşeli takıma veda etti.
Erkan Sözeri veda etti
Ozan Koltuk - ORDU / İHA - Orduspor Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, görevden alınışına yönelik açıklama yapan Erkan Sözeri, bu kararın tamamen Orduspor'un menfaati doğrultusunda alınan bir karar olduğunu ve nasibin bu kadar olduğunu söyledi.

Sözeri, sezon başında Nedim başkan ile oturup konuştuklarında ağır bir görev aldığını bilincinde olduğunu belirterek, "Ama bu ağır görevin altından başarıyla çıktığıma inanıyorum. Tabi ki takılmalarımız oldu, kötü zamanlarımız oldu. Ama sonuçta totale baktığınız zaman geçen sene ikincilikten Süper Lig’e çıkan takımın puanı ortadayken biz 65 puan topladık. Bu sene takımların üst düzeyde olduğu bir sezon oldu. Dün yönetim tarafından böyle bir şey (görevden alınma) iletildi bize. Biz de Orduspor’un menfaatleri doğrultusunda neyi gerektiriyorsa, dün nasıl yaptıysak yine öyle yaptık, yarında öyle yapacağız. Bu takım hakikaten zorluklar içerisinde buraya kadar geldi ve hala da şansı devam ediyor. Olmazsa Play-off. Dolayısıyla bu takım bir üst ligi hak etmiştir. Lafı dolandırmanın anlamı yok. Bu karar Orduspor’un menfaatleri doğrultusunda alınan bir karar. Keşke bu işi sonlandırabilseydik. Nasip bu kadarmış. Söylenecek bir şey yok” dedi.

Toplantının ardından Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, teknik direktör Erkan Sözeri’ye tüm teknik heyet ve futbolcuların imzaladığı 52 numaralı Orduspor forması hediye etti.
Yorum Yazın