TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Erken final yorumu

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, 'Biz burada erken bir final yaptık. Şimdi sonuna kadar gitmek vazgeçilmez hale geldi' dedi.
Erken final yorumu
İHA - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Liverpool maçının ardından Türk Hava Kuvvetleri’nin ilk şehidi olan ve ayrıca da Beşiktaş Kulübü’nün ilk üyelerinden Fethiye’ye adı verilen Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey’in ölümünün 101. yılı anma etkinliklerine katıldı. Ürkmezgil, anma etkinliklerinin ardından Beşiktaş Derneği Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Beşiktaşlılar Fethiye Derneği Başkanı Serap Ülkü ile sohbet toplantısına katıldı.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ürkmezgil, dün akşam oynanan maçta Beşiktaş’ın elde ettiği başarıyla Türkiye’yi gururlandırdığını söyledi. Beşiktaş için Avrupa kadar Süper Lig’in de önemli olduğuna değinen Ürkmezgil, şöyle konuştu:
"Her ikisini de gücümüzün yettiği kadar götürmek gayretinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu takımlar içindeki en kuvvetli takımın Liverpool olduğu konusunda herkes hemfikirdir. Biz burada erken bir final yaptık. Şimdi sonuna kadar gitmek vazgeçilmez hale geldi. En iyi takımı eledikten sonra olacak kötü bir şey bizi çok daha fazla üzer. Süper Lig’de de Avrupa’da da inşallah sonuna kadar gideceğiz."
Bir gazetecinin, "Tolgay’ın performansını nasıl buldunuz" sorusu üzerine Ürkmezgil, "Tolgay fevkalade iyi bir oyuncu. İlgili arkadaşlar kendisini bir hayli uzun zamandır takip ediyordu. Tolgay’da bizi çok istiyordu. Bizim en büyük neşemiz, bir futbolcunun bizi istiyor olması. Bu çok önemli özelliktir. Tolgay bizim için çok yerinde bir transfer oldu" diye konuştu.

SEYİRCİ REKORU KIRILDI
Ürkmezgil, dün akşamki maçta 72 bin kişi ile seyirci rekoru kırdıklarını, maçta inanılmaz bir tezahürat yapıldığını ifade ederek, "İçimden, ’neredeydiniz be kardeşim’ demek geliyor. Taraftar sadece takımın kasası için değil, futbolcu için de itici bir güç olduğunu gösterdi" dedi.

Demba Ba’nın kısa sürede Beşiktaş taraftarının ve spor kamuoyunun sevgisini, beğenisini kazandığına dikkati çeken Ürkmezgil, bunun kulübün ve Türkiye’nin propagandası açısından artı bir değer olduğunu da sözlerine ekledi.
Yorum Yazın