TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Ersun Yanal'dan prestij maçı yorumu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Napoli ile oynadıkları ilk maçta güçlerini göstermediklerini belirterek, 'Yarınki maç bizim için prestij maçı olacak. Oyuncularımız bu maçta gerçek güçlerini gösterecektir' dedi.
Ersun Yanal'dan prestij maçı yorumu
TRABZON /İHA -UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında yarın akşam İtalya’nın Napoli takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, ilk maçı 4-0 kaybettiği rakibi karşısına prestij için çıkacak. Mücadele öncesi maçın oynanacağı San Paolo Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Ersun Yanal, “İlk maçta farklı bir skorla kazandılar. Biz bu maçta erken yediğimiz bir golle skoru rakibe verdik. Bu gücümüzü gösteremediğimiz bir karşılaşmaydı. 11 oyuncudan yoksun çıktık, bugün de sadece 2 oyuncumuz takıma katıldı. Onlardan bir tanesinin oynayıp, oynamayacağı bugün yapacağımız antrenman sonunda belli olacak” dedi.

“PRESTİJ MAÇI OLACAK”
Sezon başından bu yana geçen süreçte bazı oyunculardan faydalanamadıklarını dile getiren Yanal, “Afrika Kupası ve sakatlıklar kadro yapmamızı engelledi. Yarınki maç bizim için prestij maçı olacak. Mücadele gücümüz ilk maçta oynadığımız gibi değildir. Yarınki maçta bu mücadelemizi ortaya koyacağız. İlk karşılaşma her şey için önemli. Hiçbir oyuncu maçı kaybetmek için sahaya çıkmayacaktır. Yarınki mücadele çok zor olacak” şeklinde konuştu.

ÖZER: “SKORU TELAFİ EDECEĞİZ”
Tecrübeli orta saha oyuncusu Özer Hurmacı ise, ilk maçta oyuna iyi başlayamadıklarını belirterek, “Oynadığımız ilk maçta 25 dakika iyi başlayamadık. Yaptığımız hatalardan dolayı erken gelen gollerle kötü bir skor elde ettik. Grubu lider olarak tamamlamıştık. Napoli ile ilk maçta kötü bir sonuç elde ettik. Bu maçta skoru telafi edip, bize yakışır şekilde oynayacağız” diye konuştu.
Yorum Yazın