TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Erzurum'da inşaat işçilerinden meydan muharebesi gibi kavga

Erzurum’da bir inşaatta çalışan inşaat işçileri arasında kablo yüzünden çıkan kavga adeta meydan muhaberesine dönüştü. Birbirlerine demir sopalar ve tahtalarla saldıran işçileri polis cop ve biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi.
Erzurum'da inşaat işçilerinden meydan muharebesi gibi kavga
ERZURUM / İHA - Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir inşaatta çalışan işçiler arasında kablo yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek büyük çaplı kavgaya dönüştü. 30’a yakın inşaat işçisinin karıştığı kavgaya ilk aşamada polis müdahale etmekte yetersiz kaldı. Olay yerine giden polis ekipleri takviye çağırdı. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Birbirlerine demir sopa ve tahtalarla saldıran inşaat işçilerine polis ekipleri cop ve biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi.

Adeta meydan muharebesinin yaşandığı inşaat alanında gözaltına alınan 10’a yakın inşaat işçisi kelepçelenerek ekip otolarına bindirildi. Biber gazının etkisiyle gözleri yanan işçiler polise tepki gösterdi. Elleri kelepçelenen ve yağmur altında bekleyen iki inşaat işçisi ise ekip otosunun kapı anahtarının bir süre bulunamaması üzerine yere yatarak kıvrandı.
5 kişinin yaralandığı olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Yorum Yazın