TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Eşimle konuşmam lazım dedi, 13 kişinin cep telefonunu çaldı

Diyarbakır’ın Sur ve Bağlar ilçesinde bindiği 13 taksi şoförünün cep telefonunu, ’Eşimle konuşmam lazım’ bahanesi ile çalan şahıs, polis ekiplerinin kılık değiştirip taksi şoförü olarak çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.
Eşimle konuşmam lazım dedi, 13 kişinin cep telefonunu çaldı
DİYARBAKIR / İHA - Edinilen bilgilere göre olay, Bağlar ve Sur ilçesindeki farklı semtlerde meydana geldi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri taksi şoförlerinden telefonum çalındı ihbarı almaya başladı. 13 taksi şoförünün aynı ihbarı yapması üzerine polis geniş çaplı çalışma başlattı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, taksilerin bulunduğu bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Polis, şüphelinin O.A. (28) olduğunu tespit etti. Hırsızlık yapan şahısı yakalamak için polis, Diyarbakır Ticari Taksi Kooperatifi yetkilileriyle görüştü. Polis, iki ilçedeki iki taksi kiralayarak Sur ve Bağlar ilçelerinde dolaşmaya başladı.

POLİS TAKSİ ŞOFÖRÜ OLDU, ZANLIYI YAKALADI
Ekipler sürekli irtibat halinde iken Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarı’nda polisin kullandığı taksiye O.A., isimli şahısın müşteri olarak bindiğini tespit edildi. O.A., diğer mağdurlarda da olduğu gibi aracı kullanan polisten cep telefonunu istedi. Sürücü kılığına giren polis, cep telefonunu vermemesi üzerine durumdan şüphelenen O.A., seyir halindeki araçtan atladı. Koşarak uzaklaşmaya çalışan şahıs bölgeye sevk edilen polisler tarafından takibe alınarak kovalamaca sonunda yakalandı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, çalınan bazı cep telefonları ise sahiplerine teslim edildi.
Yorum Yazın