TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Eski futbolcu için belediyede tören düzenlendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, evinden işine giderken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eski futbolcu Fahri Demirelli için 22 yıl çalıştığı Ereğli Belediyesi önünde tören düzenlendi.
Eski futbolcu için belediyede tören düzenlendi
ZONGULDAK / İHA - Cenaze aracı ile belediye önüne getirilen Fahri Demirelli’nin cenazesinde kızı Çise ve oğlu Taha göz yaşlarına boğuldu. Yakınlarının ve arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı çocukları taziyeleri kabul etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye personeli ile Demirelli’nin ailesi ve sevenlerinin katıldığı törende konuşan Başkan Uysal, Demirelli’ye rahmet diledi. Uysal konuşmasında 22 yıl belediyeye hizmet veren Fahri Demirelli’nin iş disiplininden asla taviz vermediğini ve spor camiasına da uzun yıllar hizmet ettiğini kaydetti. Uysal konuşmasında, “22 yıl süreyle belediyemize hizmet vermenin yanında Karadeniz Spor, Ereğli Belediye Spor, Düzce Spor ve Sakarya Spor gibi takımlarda futbol oynayan gerek işyeri gerekse sahadaki duruşuyla örnek insan olan Fahri Demirelli’ye, Allah’tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Metin Avcı’nın yaptığı duanın ardından Demirelli’nin cenazesi toprağa verilmek üzere Düzce’ye bağlı Fabrika köyüne gönderilmek üzere cenaze aracına alındı.
Yorum Yazın