TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Eskişehir'de asayiş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada, bir polis memurunu silahla yaralayan şüphelilerin daha öncede yüklü miktarda petrol istasyonundan para ve mücevher çaldıkları ortaya çıkardı.
ESKİŞEHİR / İHA - Alınan bilgiye göre, 71 Evler Mahalesi ÇevreYolu Terzievleri yanında faaliyet gösteren petrol istasyonunda 22 Eylül gecesinde muhasebe bölümündeki kasanın zorlanarak açılması neticesinde içerisinde bulunan 60 bin 200 TL para, 1 adet Trabzon Seti, 7 adet 22 ayar 15-20 gram lık bilezik, 4 adet Cumhuriyet altını, 1 adet yüzük, banka çek defterleri, 1 adet tabancanın çalınması sonrasında polis ekipleri çalışma başlattı.

Çalışmalar sonrasında hırsızlık olayından yaklaşık 18 gün sonra Emek mahallesinde bulunan bir kahvehaneyi kurşunlayan ve bu sırada polis memurunun yaralanmasına neden olan şüphelilerden Ö.O.P.’nin petrol istasyonunda yaşanan hırsızlığa da karıştığı belirlendi. Bunun üzerine ekipler, yaptıkları operasyon sonucunda yaralama olayı karışan Ö.O.P ile 2 kişiyi İstanbul’da yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan hırsızlık olayıyla ilgili iki şüphelinin yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
Yorum Yazın