TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Eve Dönüş'te Ceceli rüzgarı esecek

Eve Dönüş dizisinin başlamasına sayılı günler kala dizinin müziklerini yapacak olan isim belli oldu.
Eve Dönüş'te Ceceli rüzgarı esecek
DENİZ AYYILDIZ - ATV'nin 7 Ekim Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşacak olan, merakla beklenen iddialı dizisi Eve Dönüş’ün müzikleri bundan böyle, Türk pop müziğinin başarılı ismi Mustafa Ceceli’ ye emanet olacak.

Dizi müziği kariyerine, izlenme rekorları kıran “Kertenkele” dizisiyle başlayan Ceceli, çok yakında atv ekranlarında başlayacak olan “Eve Dönüş” dizisi ile yeniden izleyiciyle buluşacak.

Yine çok konuşulacak dizi müziklerine imza atacak olan Mustafa Ceceli instagram hesabında “Bana ordan bol keman, biraz viyola, biraz da viyolonsel lütfen. Macunu az olsun hocam. #EveDönüş yakında atv'de. Müzikleri için son dönemeç” diyerek, Eve Dönüş dizisindeki birbirinden lezzetli ve güzel müziklerin tadını da farklı bir dille anlatmış oldu.

Heyecanlı ve sürükleyici hikâyesiyle izleyiciyi ekrana bağlayacak olan dizi, birbirlerine yabancı olsalar da aynı kaderi paylaşmak zorunda kalan Yusuf ve Leyla’nın hikâyesini anlatacak. Başrolünde Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi’nin yer aldığı Eve Dönüş dizisi aşk, aile ve intikam temalarını barındıran hikâyesiyle, 7 Ekim’de ilk bölümüyle ATV’de...
Yorum Yazın