TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

F.Bahçe’nin yıldızlarından alkışlık hareket

Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Bekir İrtegün ve Alper Potuk, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.
F.Bahçe’nin yıldızlarından alkışlık hareket
İSTANBUL / İHA - Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hematoloji ve onkoloji bölümlerinde tedavi gören çocukları ziyaret eden Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Bekir İrtegün ve Alper Potuk, onlara moral verdi. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen organizasyonda çocuklara hediyeler veren oyuncular, sağlık durumları hakkında da doktorlar ve velilerinden bilgi aldılar.

"KUZENİMİ BU HASTALIKTAN KAYBETTİK"
Çocuklara moral vermeye çalıştıklarını söyleyen Emre Belözoğlu, "Bu hastalığı yaşayan insanlar, aileler; bu hastalıkta moralin ne kadar önemli olduğunu bilirler. Kuzenimi bu hastalığa kaybetmiş birisi olarak, elimizden geldiğince bu tür organizasyonlarda, bu güzel kardeşlerimizin yanında olup; moral vermeye çalışıyoruz. Alper, Bekir’e ve Mehmet Topal’a çok teşekkür ediyorum. Dayım ve yengem organize etti. Bu anlamda morale sevgiye çok ihtiyaç duyan kardeşlerimiz var. Onları bir nebze mutlu ettiysek, biz çok mutlu oluruz. İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar, aileler bir an önce bu sıkıntılardan kurtulurlar. Bu süreçleri yaşamak gerçekten kolay değil. Allah yardımcıları olsun" temennisinde bulundu.

"BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK"
Allah’tan acil şifalar dileyen Mehmet Topal da, "Hem çok üzüldüm hem çok mutluyum. Birazcık olsa onlara moral vermek istedik, çok mutlu oldular. Hepsi maşallah iyi durumdalar. Sohbet ettik. Hediyeler sunduk, çok sevindiler. Bir nebze mutlu edebildiysek, bir nebze yanlarında olup, onların gülümsemesini görebildiysek, bu bizim için en büyük mutluluk. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hepsine buradan sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Çocukluklarının en güzel günlerini yaşarlar. Allah’tan şifalar diliyorum" dedi.
Yorum Yazın