TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Fenerbahçe'den ilginç davet

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray’a bir davet gönderdi.
Fenerbahçe'den ilginç davet
CRA - İSTANBUL / İHA - Fenerbahçe, Galatasaray’ın sarı-lacivertlileri Euroleague’deki şampiyonluk kutlamasına davet etmesine böyle yanıt verdi. Fenerbahçe Kulübü ortak organizasyon çağrısında bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMANIN TAMAMI:
"Sayın Lütfü Arıboğan; 15 Nisan 2014

Galatasaray Spor Kulübü CEO’su

Öncelikle nazik ve içten davetiniz için memnuniyetlerimizi sunarız.

Gerek davetinizin ilgili organizasyonla aynı gün olması gerekse bu samimi ve önemli davete bu süre zarfında yönetici ve sporcu bazında hak ettiği katılımın fiilen mümkün olmaması nedeniyle nazik davetinize bugün katılamayacağımızı bildirmek isteriz.

Bununla birlikte;

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, sporun kardeşlik ve barış olgusuna işaret eden ve gerginliği ortadan kaldırmayı amaçladığına yürekten inandığımız bu nazik ve içten davetinize kayıtsız kalmamızın bizlere tarihi bir sorumluluk yükleyeceği düşüncesiyle, bu akşamki organizasyonunuzu iptal ederek,

İki büyük camianın idari, teknik sorumluları ve sporcularının katılımlarını sağlamak, izniniz ve onayınızla tüm masrafları Kulübümüz tarafından karşılanmak üzere,

CEV Cup Şampiyonu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup Şampiyonu Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, Euroleague 2.si Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ETTU Şampiyonlar Ligi 2.si Fenerbahçe Masa Tenisi Takımı ve Fenerbahçe Futbol Takımımız ile Euroleague Şampiyonu Galatasaray Odeabank takımınızın başarılarını, bir arada kardeşçe ve tarihe not düşercesine birlikte kutlama teklifimizi kulübünüz adına sizlere sunarız.

Sporun barış, kardeşlik ve birliktelik olduğunu, amaçlanan kültür düzeyine ancak bu tür ortak kutlamalarla ulaşabileceğimiz yolundaki kaygılarınızı yürekten paylaşmakla birlikte, kulübümüze ilettiğiniz davetle aynı saygı ve samimiyet çerçevesindeki davetimizin tarafınızdan kabul edileceğinden şüphemiz olmadığını ifade etmek isteriz. Türk Sporuna örnek teşkil edecek bu gecenin gerçekleşmesine yönelik teklif ve öneriler ile tamamen kulübünüz uhdesine bıraktığımız yer ve zamanlama hususlarının tespit ve tayini için tarafınızdan acil cevap beklediğimi bildirir, saygılarımı sunarım.
Yorum Yazın