TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Fenerbahçeli Recep Niyaz, Denizlispor’a döndü

15 yaşında Fenerbahçe’ye Denizlispor’dan transfer olan Recep Niyaz, 5 yılın ardından bonservisiyle birlikte yeniden Denizlispor’a döndü.
Fenerbahçeli Recep Niyaz, Denizlispor’a döndü
DENİZLİ / İHA - Recep Niyaz, Fenerbahçe’de kendisine yeterince şans verilmediği için başarılı olamadığını söyledi.

PTT 1. Lig ekibi Denizlispor, transferin son saatlerinde Fenerbahçeli Recep Niyaz ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Recep Niyaz için Denizlispor Kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Törene Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, yönetim kurulu üyeleri Taner Atilla, Mehmet Ali Yılmaz ve futbolcu Recep Niyaz katıldı.

İmza töreninden konuşan Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, transferin son dakikalarında yoğun çabalarla kadrolarına önemli bir takviye yaptıklarını belirterek, "Recep Niyaz, Denizli’nin önemli bir değeridir. İnşallah katkıları artarak devam eder. Kendini geliştirerek takıma büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Ayrıca Recep Niyaz’a teşekkürde ederiz. Başka kulüplerin verdiği paranın çok da az bir kısmına bize imza attı. Bu da onun Denizli sevgisini gösteriyor" dedi.

"FENERBAHÇE İLE TÜM BAĞLARIMI KOPARDIM"
20 yaşındaki genç futbolcu Recep Niyaz, Denizlispor’u kendi evi gibi gördüğünü vurgulayarak, "Daha önce de gelebilirdim ama bu sene olması daha iyi oldu. Ben Fenerbahçe’den tamamen bağlarımı koparıp geldim. Ben buradan adım attım Fenerbahçe’ye. Benim için çok büyük bir deneyim oldu. 2 yıl boyunca başka takımlarda kiralık oynadım. İyi performans gösterdim. Onların üzerine koyacağıma inandığım için Denizlispor’u seçtim. Burası benim evim, yuvam" diye konuştu.

"NE KAMPTA NE DE BAŞKA BİR YERDE BANA ŞANS VERİLMEDİ"
Basın mensuplarının Fenerbahçe’de neden kalamadığı ile ilgili sorusuna ise genç futbolcu, "Bana sorarsanız ben farklı düşünürüm. Dışarıdan olay başka gözükür. Belki ben yetersizdim. Herkesin kariyerinde inişli çıkışlı dönemler oluyor. Ben neden oynayamadım? Belki nasip değildi, belki de yetersizdim. Tekrar yeterli olabilmek için Denizli’ye döndüm. İleriden daha iyi bir şekilde tekrar Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Birçok kişi de teknik olarak yeterli olduğumu ancak bana yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyor. Ben de öyle düşünüyorum. Kiralık gittiğim yerlerde 2 yılda 57 maç oynadım. Ben kiralık oynayıp döndüğümde ne kampta ne de herhangi bir yerde şans verildi. Demek ki şans verilmiyormuş, alınıyormuş. Tekrar bu şansı yakalamak istiyorum" şeklinde cevap verdi.

Konuşmaların ardından imza atan Recep Niyaz, daha sonra Denizlispor bayrağıyla poz verdi.
Yorum Yazın