TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

'Ferhat Göçer, Cehennemi görse kaçacak delik arar'!

Ferhat Göçer sahnede seslendirdiği 'Cennet' isimli şarkıyı bitirdikten sonra, 'Cübbeli Ahmet Hoca benim için demiş ki ‘Beyefendi, Cennet’i değişmem saçının bir tek teline diyor ama Cehennem’i görse kaçacak delik arar.’ demiş.
'Ferhat Göçer, Cehennemi görse kaçacak delik arar'!
CRA - Aşk şarkılarının en iyi yorumcusu Ferhat Göçer önceki akşam Ataköy’deki Nossa Cossa isimli mekanı tıklım tıklım dolduran hayranlarına unutamayacakları bir ‘Sevgililer Günü’ yaşatmış.
 
Ferhat Göçer, Nossa Costa’da ki programına, Git, Yastayım, Biri Bana Gelsin, Sen Söyle Hayat. Geceler, İspanyol Meyhanesi, Veda Busesi, Sessiz Gemi, Samanyolu şarkılarını peş peşe söyleyerek başlayan sanatçı, şarkı aralarında konuklarla da bol bol sohbet etmiş.

Göçer sahnede seslendirdiği 'Cennet' isimli şarkıyı bitirdikten sonra, 'Cübbeli Ahmet Hoca benim için demiş ki ‘Beyefendi, Cennet’i değişmem saçının bir tek teline diyor ama Cehennem’i görse kaçacak delik arar.’ Bu sözler den sonra konuklar kahkaha ile gülerken, ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürmüş; “Cübbeli Ahmet Hoca öyle diyor ama ben de teşbihte hata olmaz deyip kendisinin yüzüne bu şarkıyı söylemek isterim.” demiş.
Yorum Yazın