TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Fethiye'de kamyonetin çarparak yaraladığı katır iğne ile uyutuldu

Fethiye'de kamyonetin çarpması sonucu yaralanan katır, iğneyle uyutulması için karayolunda yaklaşık 1 saat bekletildi.
Fethiye'de kamyonetin çarparak yaraladığı katır iğne ile uyutuldu
Ozan Koltuk - MUGLA / İHA - Fethiye-Antalya karayolunun Karaçulha Mahallesi mevkiinde gece geç saatlerde, Süleyman Mercan yönetimindeki 48 PM 064 plakalı kamyonet, yol çalışmaları nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı yolda seyrederken aniden önüne çıkan katıra çarptı.

Çarpmanın etkisiyle arka sol ayağı kırılan katır kanlar içinde kalarak karayolunda trafiği aksattı. Vatandaşlar durumu polise bildirince olay yerine gelen polis, yaralı katırı yol kenarına çekerek güvenlik önlemi aldı. Çevrede katırın sahipleri aranmasına rağmen bulunamayınca polis ekipleri, yaralı katırın alınması için Fethiye Belediyesi Zabıta ekiplerine haber verdi. Yaralı katır, yaklaşık 1 saat sonra gelen Fethiye Belediyesi veterineri Emre Kangal tarafından iğne yapılarak uyutuldu. Daha sonra kepçeye konularak götürülen katır uygun bir alana gömüldü.

Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağı veterineri Emre Kangal, yaşanan olayın vatandaşların sorumsuz davranmasından kaynaklandığını söyledi. Vatandaşların hayvanlarını başı boş bıraktıklarına kaydeden Kangal, bu tür olayların bu yüzden yaşandığını, kamyonetin çarpması sonucu arka ayakları kırılan katırın iğne ile uyuttuğunu kaydetti.

Kamyonet sürücüsü Süleyman Mercan ise katırın trafiğin tek şeritten sağlandığı yolda bir anda önüne çıktığını belirtti. Mercan, katıra çarpmamak için uğraştığını ancak başarılı olmadığını kaydetti.
Yorum Yazın