TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Fikret Orman'dan Çaycuma Belediyesi'ne ziyaret

Serkan Yazıcıoğlu tarafından yaptırılan okul için Zonguldak'a gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı makamında ziyaret etti.
Fikret Orman'dan Çaycuma Belediyesi'ne ziyaret
Cansu Türkmenlio - İSTANBUL / İHA - Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı Belediye binası önünde karşılayarak makamına kadar eşlik etti. Orman’ın belediye ziyaretinde, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Beşiktaş Kongre Üyesi iş adamı Serkan Yazıcıoğlu ve eşi Ayça Yazıcıoğlu, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şenan Kerçin ile çok sayıda kulüp yöneticisi ve belediye meclis üyeleri yer aldı. Fikret Orman, ziyarette yaptığı konuşmasında, Çaycuma’yı güzel bulduğunu ve insanlarından oldukça memnun kaldığını ifade ederek, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’a ziyaret dolayısıyla vakit ayırdığı için teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş Kongre Üyesi Serkan Yazıcıoğlu ve eşi Ayça Yazıcıoğlu’na Çaycuma’nın simgesi olan "Yoğurt Taşıyan Kadın" heykeli ile "6 Nisan Anıtı" figürlü tabak hediye etti.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, makam ziyareti sonunda Çaycuma’dan ayrılmadan önce kendisini dışarıda bekleyen Beşiktaşlı taraftarlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Orman, daha sonra Zonguldak Havalimanı'nda bekleyen özel uçağıyla Zonguldak’tan ayrıldı.
Yorum Yazın