TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Galatasaray Budapeşte'de kamp çalışmalarına devam ediyor

Yeni sezon hazırlıkların Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de sürdüren Galatasaray, günü tek antrenmanla geçirdi.
Galatasaray Budapeşte'de kamp çalışmalarına devam ediyor
BUDAPEŞTE / İHA - Bozsik Stadı'nın antrenman sahasında, teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda alışılmışın dışında bir olay gerçekleşti. İtalyan teknik adam idmanın ilk 1 saatlik taktik bölümünü medya mensuplarına kapalı tuttu. Prandelli, bu çalışmada futbolcularıyla bire bir ilgilendiği görüldü. Topla yapılan çalışmada, tecrübeli teknik adam orta saha ve forvet oyuncularına topla hücuma çıkma ve ayağında top tutma konusunda futbolculara bire bir uyarılarda bulundu.

Antrenmanın son yarım saati basın mensuplarına açık tutuldu. Bu bölümde futbolcular sadece kondisyon ve fizik çalışması yaptılar. Öte yandan takımın 5 kalecisiyle yakından ilgilenen Brezilyalı kaleci antrenörü Taffarel, özellikle yeni transfer Sinan Bolat’ı başarılı kurtarışları sonrası Türkçe olarak tebrik etti.

TAFFAREL KAMERA KAYDIYLA ÇALIŞTIRDI
Kaleci antrenörü Taffarel, kalecilere şut çalıştırdığı sırada, Prandelli’nin isteği üzerine bu çalışmayı kameraya çektirdiği dikkat çekti. Brezilyalı antrenörün kalecilere yaptırdığı bu görüntüleri Prandelli’nin daha sonra otelde izlediği ifade edildi.

Antrenmanın sonunda ise Galatasaray’ın savunma oyuncusu Kamerunlu Chedjou basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Chedjou, kampın çok iyi geçtiğini, savunmada rekabete hazır olduğunu, belirterek yabancı kontenjanının kendisini tedirgin etmediğini belirtirken, Fenerbahçe’yle oynanacak Süper Kupa maçına kadar tam olarak hazır olacaklarını kaydetti.

PRANDELLİ VİTES DÜŞÜRDÜ
Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısı göreve geldiğinden bu yana ilk kez takıma tek idman yaptırdı. Prandelli, uzun zamandır yapılan çift idmanlardan dolayı yorulan futbolculara sıcak havada bir nebze dinlenme fırsatı verdi.
Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Yorum Yazın