• Spor

Gaziantepspor yeni yüzüyle tanıtıldı

Gaziantepspor yeni sezonda gerçekleştirilen transferleri ve yeni sezon formalarını basına tanıttı.
Gaziantepspor yeni yüzüyle tanıtıldı
GAZİANTEP / İHA - Celal Doğan Spor Tesisleri’ndeki tanıtım toplantısına takıma yeni dahi olan futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler katıldı.

Futbolcuları basına tanıtan ve takımın yüzde 70’ini yenilediklerini ifade eden mali asbaşkan Bülent Konca, “Öncelikle yeni sezonun Gaziantepspor’umuza, şehrimizin birinci ligdeki temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’umuza ve tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Umarım sakatlıkların olmadığı, tribünlerde barışın hakim olduğu şölen havasında geçen bir sezon hakim olur. Gaziantepspor’umuz bu sezonu hak ettiği büyüklüğüne yakışır bir yerde tamamlar. Hepinizin bildiği gibi zor geçen bir sezonun ardından gerek teknik kadromuzda gerekse futbolcularımızda ciddi bir revizyona gittik. Sezonun kapanması ile birlikte 10 futbolcumuzla yollarımızı ayırdık. 10’u yerli 5’i yabancı olmak üzere 15 transferle takımımızı büyük ölçüde yeniledik. Takımın yaklaşık yüzde 70’ini yenilemiş olduk” dedi.

ASBAŞKAN KONCA: "15 TRANSFER YAPTIK"
15 transfer yaptıklarını ve hala transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Konca, “Halen transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tabi Süper Lig’de yeni bir takım kurmak hem ciddi bir iş hem çok maliyetli bir iş. Bu noktada sayın başkanımıza tüm yönetim kurulumuza hem maddi hem manevi olarak göstermiş oldukları olağanüstü performans ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl olmak üzere her biri birbirinden kıymetli arkadaşlarımızdan oluşan bu takımı bir araya getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"BİZİM TARAFTARIMIZDAN BAŞKA HİÇBİR DESTEĞİMİZ YOK"
Takımda büyük bir revizyon gerçekleştirdiklerini hatırlatan Konca, taraftarlara seslenerek yeni sezonda yeni bir takım göreceklerini ve desteklerini beklediklerini ifade etti. Konca, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Yaz dönemi hazırlık çalışmalarımız bize gösterdi ki genç, dinamik, mücadeleci ve asla pes etmeyen bir takımımız var. Taraftarımızın da desteği ile bu takım özlenen başarıları elde etmeye namzet bir takımdır. Biz burada Gaziantepspor’un ve Gaziantep şehrinin adını yüceltmek için varımızla yoğumuzla çok çetin bir mücadele veriyoruz. Şundan emin olmanızı istiyorum; biz bu mücadelemizi verirken bizim taraftarımızdan başka hiçbir desteğimiz yok. Büyük küçük demeden bütün taraftarlarımızın ekonomik gücüne göre bu takıma katkıda bulunmasını bekliyoruz. Öncelikle bugün itibariyle satışa sunduğumuz kombine kartlar, ki bu kartların fiyatlarını yönetim kurulu olarak olabildiğince makul belirledik. Vade farkı olmadan taksitlendirme imkanı sağladık. Taraftarlarımızın bu kartlara ilgi göstermelerini istiyoruz. Yeni sezon formalarımızı Gaziantepspor Store’de satışa sunduk. Her taraftarımızın bir kombine kartı almasını, bir forma almasını, ilk maçtan itibaren tribünleri doldurmasını ve bu takımı 90 dakika boyunca desteklemesini istiyoruz.”

BURUK: "GAZİANTESPOR’U HAK ETTİĞİ NOKTAYA GETİRECEĞİZ"
Konca’nın ardından konuşan Gaziantepspor yeni teknik direktörü Okan Buruk da Gaziantepspor Kulübü’nün Türk futbolunun lokomotif takımlarından birisi olduğunu kaydederek tek eksiğin taraftar desteği olduğunu belirtti. Yeni kurulan kadro ile Gaziantepspor’u hak ettiği noktaya getireceklerini aktaran Buruk, “Gaziantepspor Kulübü uzun yıllardır Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden biri. Çok önemli bir yere sahip ama şehre geldiğimizde buraya geldiğimizde buradaki çalışma ortamı her şey çok güzel ama seyircimizin biraz daha ilgisini bekliyoruz. Benim beklentilerim daha fazla. Taraftarımızın hem Passolig alarak hem kombine alarak takıma biraz daha sahip çıkması gerekiyor. Antep şehrinin sahip çıkması gerekiyor. O yüzden herkesten rica ediyorum. Burada pırıl pırıl ve gerçekten çok karakterli bir takım var. Bu şehir de karakterli insanlardan oluşuyor. İnanıyorum ki hep beraber büyük bir sinerji yakalayıp sezonu iyi bir şekilde götüreceğiz” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın