TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Gaziantep'te intihar girişimi

Gaziantep'te bir taşeron firmanın sahibi, iş aldığı firmanın kendisine işçileri için para ödemediğini ileri sürerek intihar etmek istedi.
Gaziantep'te intihar girişimi
Ozan Koltuk - GAZİANTEP / İHA - Edinilen bilgiye göre olay, Mavikent konutlarında meydana geldi.

Buradaki bir binanın çatı katına çıkan taşeron firmanın sahibi Ahmet A. kendini aşağı atmak istedi. Ailesi ve çevredeki vatandaşlar tarafından ikna edilemeyen ve taşeron firma olarak sıhhi tesisat işi yapan şahıs kendisine ödeme yapılmadığını ve 2 aydır işçilerine düzenli para vermediği için zor durumda kaldığını söyledi. Bunun üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri binanın altında şişme branda açarken, sağlık ekipleri de olası bir duruma karşı ambulansla olay yerinde hazır bekledi.

Çatı katına çıkan iki subay uzun süre şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada para ödemediği ileri sürülen diğer taşeron firma ile Ahmet A.'nın yakınları arasında arbede yaşandı. Jandarmanın müdahalesiyle kavga büyümeden önlendi. Son olarak para ödemediği ileri sürülen taşeron firmanın yetkilileri Ahmet A.'ya ödeme yapacağı sözünü verince, şahıs ikna olarak bulunduğu yerden indi. İntihardan vazgeçen Ahmet A., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
Yorum Yazın