TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Gaziosmanpaşa'ya hizmet eden meclis üyeleri buluştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede 1994 yılından bu yana meclis üyesi olarak görev yapan isimleri kahvaltılı bir toplantıda biraraya getirdi.
Gaziosmanpaşa'ya hizmet eden meclis üyeleri buluştu
ENGİN DİNÇ - Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ‘Geçmişten Bugüne Gaziosmanpaşa’ya Hizmet Edenler” başlığı altında düzenlenen organizasyonla 1994 yılından bu yana Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi olarak görev yapan isimler biraraya getirildi. Toplantıda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bizim bir ayrıcalığımız varsa, o da sizlerle beraber yol arkadaşlığı yapmış olmaktır” dedi.

Geniş bir katılımın sağlandığı toplantıya önemli isimler iştirak etti. Toplantıya eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı aynı zamanda AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı olan Hayati Yazıcı, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, eski milletvekili Hüseyin Kansu, eski Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Ferşat Terzioğlu, AK Parti İstanbul 2. Bölge Miletvekili adayları Ahmet Hamdi Çamlı ve Emre Ete, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve AK Parti Gaziosmanpaşa Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı’nın yanı sıra çok sayıda meclis üyesi katıldı.

Toplantıda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “1994 yılından bu yana ilçemizde görev yapmış Belediye Başkanları ve meclis üyeleriyle biraraya gelmeyi uzun zamandır istiyorduk. Ancak bugüne nasip oldu. Tabi ahirete intikal eden pek çok büyüğümüz de oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün bakıyorum ki, bu işin çilesini çekenler, dertlenenler hep aynı gönül dostları. Burada bizim Belediye Başkanı olarak herhangi bir ayrıcalığımız yok. Bir ayrıcalığımız varsa, o da sizlerle birlikte yok arkadaşlığı yapmış olmaktır” dedi.

Gaziosmanpaşa’da siyaset bu isimlerle Türkiye’nin gündemini de değerlendirmek istediklerini söyleyen Başkan Usta, “Sizleri biraraya getirmemizin bir sebebi de, Türkiye’nin hangi yöne gittiğine dair istişarelerde bulunmak ve değerli fikirlerinizi dinlemek. Bu ülkede Müslümanların hayat hakkı elinden alınmak istiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her türlü baskıya rağmen buna direniyor. Bosna’dan Afrika’ya herkes buradan onlara selam göndermemizi bekliyor. Sizlerin bu konulardaki görüşlerini almak ve fikirlerini dinlemek istiyoruz” diye konuştu.

Eski Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ise Türkiye’nin en büyük zenginliğinin 78 milyonun kardeşliği olduğunu belirterek, “Türk, Kürt, Laz, Arap hepimizin birarada kardeşçe yaşaması bu ülkenin en önemli zenginliğidir. Çözüm süreci de, bu kardeşliğin devamı için ortaya konulmuş bir projedir. Ancak PKK ve onun arkasındaki güçler bu projeyi bitirmek için elinden geleni yaptı” dedi. Yazıcı, 2023 yılında Türkiye’nin yılda 500 milyar dolar ihracat yapan, dünyanın en büyük 10. ekonomisi haline getirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
Yorum Yazın