TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Gazipaşa'daki cinayetle ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde geçtiğimiz hafta falezlerin üstünde cesedi bulunan bir kişinin ölümüyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
ANTALYA / İHA - Edinilen bilgiye göre, 22 Eylül saat 09.30 sıralarında Gazipaşa’nın Koru Mahallesinde Denizyüzü mevkiindeki falezlerde kimlik bilgileri daha sonra tespit edilen G.G’yi silahla öldürülmüş olarak bulmuştu.

Olayla ilgili Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan 2 ayrı özel ekibin yaptığı çalışmalar sonucunda, G.G’nin Ankara’dan arkadaşları B.K ve U.Ş. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Dün Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa yapılan operasyonla B.K. ve U.Ş. gözaltına alındı. Ayrıca zanlıların Ankara’da birden fazla silahla yaralama, gasp, hırsızlık ve oto hırsızlığı, Konya’nın Ereğli ilçesinde birden çok evden hırsızlık ve Gazipaşa ilçesinde evden hırsızlık olaylarına karıştıkları ve haklarında yakalama kararlarının olduğu tespit edildi. Zanlıların olayda kullandıkları ve Ereğli ilçesinde girdikleri bir evden çaldıkları tespit edilen tabanca, yine olaylarında çaldıkları bir adet tüfek ve çok sayıda eşya ele geçirildi. Zanlıların sorgusuna devam ediliyor.
Yorum Yazın