• Spor

Genç Basketbolcu Alperen Şengün Banvit'te

Giresun Üniversitesi Spor Kulübü Basketbol Minik Takımı sporcularından Alperen Şengün, Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit’e transfer oldu.
Genç Basketbolcu Alperen Şengün Banvit'te
GİRESUN / İHA - Kulüp Başkanı Yardımcı Doç. Dr. Nihat Sarıalioğlu, "Giresun Üniversitesi Spor Kulübü olarak 2 yılı aşkın süredir öncelikli olarak hedefimiz çocuk ve gençlerimize spor kültürünü, ahlakını oluşturmak ve böyle bireyler yetiştirmekti. Bunun için ilk başarımızı yakaladık, devamı da gelecektir. Spor bizim için bir araçtı ama biz araç olarak basketbolu seçtik. Sportif başarıyı da bu şekilde yakaladık. 200’ün üzerinde lisanslı futbolcu yetiştirerek ilimize kazandırdık. Bu bizim ilimizin potansiyeli açısından çok önemli Giresun’da üst seviyede bir basketbol kültürü oluşturduk" dedi.

Sarıoğlu, “Genç sporcumuz Alperen’i ülkenin en önemli ligi olan Beko Basketbol Ligi kulüplerinden Banvit’e kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Giresun Üniversitesi Spor Kulübü olarak başarılarımız devam edecektir. Alperen yarın ilimizden ayrılarak yeni kulübüne katılarak çalışmalarına başlayacaktır. Kendisine bundan sonraki spor ve eğitim hayatında başarılar diliyor, bizleri gururlandırmaya devam etmesini arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.

Alperen Şengün ise, "Milli Takım’da oynamayı hedefliyorum. Beko Basketbol Ligi’nde, Milli Takım’da olabilirsem Giresun’u unutmayacağım. Burada benim pozisyonda olan kardeşlerime her zaman destekçi olacağıma söz veriyorum" diye konuştu.
Yorum Yazın