TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Genç polisin cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Ankara’da arkadaşlarıyla oynadığı halı saha maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Emrah Bozkurt için tören düzenlendi. Genç polisi silah arkadaşları görev yaptığı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden gözyaşları ile uğurladı.
Genç polisin cenaze töreninde gözyaşları sel oldu
ANKARA / İHA - Ankara’da arkadaşlarıyla oynadığı halı saha maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Emrah Bozkurt için tören düzenlendi. Genç polisi silah arkadaşları görev yaptığı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden gözyaşları ile uğurladı.

27 Ocak’ta arkadaşlarıyla oynadığı hala saha maçında fenalaşan ve 28 Ocak’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 22 yaşındaki çevik kuvvet polisi Emrah Bozkurt için Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Bozkurt’un yakınları ve silah arkadaşları katıldı. Bozkurt’un amir ve müdürlerinin de yer aldığı tören, saygı duruşuyla başladı. Silah arkadaşlarının Bozkurt’u omuzlarında cenaze aracına taşımasıyla sonlanan törende genç polisin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Bozkurt’un tören sonrasında fenalaşan bir yakını, tören alanında hazır bekletilen ambulansa bindirilerek sakinleştirildi. Genç polisin cenazesi, defnedilmek üzere Esenboğa Havalimanı’ndan uçakla memleketi Kars’a gönderilecek.

1 Ocak 1993 tarihinde Kars’ta dünyaya gelen polis memuru Emrah Bozkurt’un 2013 yılında Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olarak Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde göreve başladığı öğrenildi.
Yorum Yazın