TİC Holding Header
  • USD 32.332
  • EUR 35.072
  • Altın 2295.904
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Giresunlular, Esenyurt'ta gönül sofrasında buluştu

Esenyurt Giresunlular Derneği'nin, Esenyurt Örnek Mahallesi'nde bulunan dernek binası önünde organize ettiği sokak iftarında, 3 bin Giresunlu gönül sofrasında buluştu.
Giresunlular, Esenyurt'ta gönül sofrasında buluştu
İSTANBUL / İHA - 'Ramazan paylaşmaktır' diyerek Ramazan'ın bereketini ve rahmetini paylaşan Giresunluların sokak iftar programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti.

Filistin'i de unutmayan Giresunlular, Gazze'de yaşananlara duyarsız kalmayarak İsrail’i kınadı ve İsrail mallarını boykot ettiler.

ADA: “İSRAİL’E DUR DİYEN TEK KİŞİ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”
Gönül Sofrasına gelen hemşehrilerini tek tek ziyaret ederek afiyet dileklerinde bulunan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada, “Ramazan ayının bu son günlerinde biz Müslümanlar Ramazan ayının mutluluğunu Gazze’de yaşanan zalimliklerden ötürü buruk yaşamaktayız. Gazze’de yaşanılan olaylar insanlık dramıdır. İsrail’in amacı vahşet saçmaktır. Bunun en büyük göstergesi ise camilerin, okulların ve hastaneler gibi savunmasız kadınların çocukların üstüne düşen bombalardır. İsrail’in bu vahşetine bir kişi hariç kimse ses çıkarmamaktadır. İsrail’e dur diyen tek kişi ise kimsesizlerin kimsesi, zalimlerin korkulu rüyası Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır ”dedi. Ayrıca Başkan Ada, derneklerine vermiş olduğu desteklerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür dileklerinde bulundu.

İftar programına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği Başkanı Arif Dede, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada, Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri Eren Kaya, Mehmet Cin, Girkon Başkanı Sayın Sıtkı Ada, Sultangazi Giresun Dernek Başkanı Mustafa Kendir, Giresunlu Halk Sanatçısı Erdal Güvendi ve binlerce Giresunlu katılım sağladı.
Yorum Yazın