TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Göbel'e Butik Otel

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel Kaplıcaları'na yeni bir otel yapacaklarını ifade etti.
Göbel'e Butik Otel
KÜTAHYA / İHA - Güler, ilçede ki yatırım programlarını Kamu eliyle yapılacak yatırımlarla koordineli bir şekilde planladıklarını söyleyerek Göbel Termal Turizm alanını daha geniş kitlelerle buluşturmak için Dumlupınar Üniversitesi'yle birlikte Butik Otel projesi geliştirdiklerini kaydetti.

Otel inşaatına 2015’te başlayacaklarını belirten Güler, "Kamulaştırmaların Göbel’de hemen hemen tamamlanması noktasına geldik. Yani bir taraf Kurt Dede öbür tarafta vericilerin bulunduğu bölge altta DSİ’nin kanalı üstte orman olmak üzere geniş bir alan şu anda Tavşanlı Belediyesinin mülkiyeti içerisine girdi.

Bu anlamda da seçim döneminde sözünü vermiş olduğumuz Açık havuz ve Aqua park ile ilgili çalışmalarımız hemen başlamak suretiyle 2015 yılı içerisinde oranında temellerini atmayı hedefliyoruz.

2015 yılı içerisinde Göbel’in imar planın bitirmek suretiyle Üniversiteyle geçmiş dönemde mutabakata varmış olduğumuz bir butik otel konusunun temelinin atılması hedeflerimiz arasındadır” diye konuştu.

Belediye olarak seçim döneminde gündeme getirdikleri açık havuz ve agua park projelerinin de 2015’te başlayacağını belirten Güler, eski havuzlarda yapılacak molan değişiklikleri de anlattı. Güler, “Göbel Kaplıcasında küçük hamamın ana kaynak olarak kullanılacağı konusunu geçmişte gündeme taşımıştık. Küçük hamamın alt tarafında yer alan eski aile banyoları yıkılarak oradan kadınların ve erkeklerin sürekli olarak sabit kullandıkları yani tesisler yapacağız. Göbeldeki havuz eksikliğini ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Diğer taraftan seçim döneminde sözünü vermiş olduğumuz Açık havuz ve Aqua park ile ilgili çalışmalarımızı hemen başlatacağız. 2015 yılı içerisinde temel atacağız“ dedi.
Yorum Yazın