TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Gölbaşı ilçesinden bayram mesajları

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde siyaset ve iş dünyasında bulunanlar yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kurban Bayramı mesajları yayınladılar.
Gölbaşı ilçesinden bayram mesajları
ADIYAMAN / İHA - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinden, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mütahit Aysel Uçar, İşadamı Adnan Akcan ve İş Adamı Sıdık Daşçı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladılar.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir yayınladığı mesajında, "Bayramlarımız kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının pekiştiği, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerimizdir. Sevgi, hoşgörü, dayanışma ve kardeşlik duygularının sağlık, barış, huzur ve mutlulukla sürmesi dileğiyle, tüm hemşerilerimin "Kurban Bayramı" kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Mütahit Aysel Uçar ise, mesajında, “Toplumda birlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Umutları canlandıran bayramlar toplumda huzuru pekiştiren anlamlı günlerdir Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini dilerim” dedi.

İş Adamı Adnan Akcan ise, mesajında, "İnsanların tüm güzellikleri paylaştığı bayramlardan biri olan Kurban Bayramı’na sağlık ve mutlulukla erişmenin sevinci ile tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor, kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

İş Adamı Sıdık Daşçı ise mesajında, "Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin Kurban bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyorum" dedi.
Yorum Yazın