TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Grekoromen'de Türkiye şampiyonu İBB Spor Kulübü oldu

Tokat’ta yapılan Süper 1. Lig’in final müsabakaları grekoromen stilde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyon oldu.
Grekoromen'de Türkiye şampiyonu İBB Spor Kulübü oldu
TOKAT / İHA - Grekoromen Stil Süper 1. Lig’in final müsabakalarının ilk günü Tokat Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu’nda, Ankara ASKİ Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Kasımpaşa Spor Kulübü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyonluk için mindere çıktı. Ankara ASKİ Spor Kulübü Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü 9-0, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü de Kasımpaşa Spor Kulübü’nü 9-0 yenerek finale çıktı. Final karşılaşmasında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Ankara ASKİ Spor Kulübü’nü 8-1 yenerek 2013-2014 sezonun Türkiye şampiyonu oldu. Kasımpaşa Spor Kulübü de Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü 8-1 yenerek üçüncü oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, birincilik kupasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne verdi. İBB Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, kulübün bütün branşlarda olduğu gibi güreşlerde de alt yapıya önem verdiğini ve ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bu başarılarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da büyük emekleri ve destekleri olduğunu belirten Çamlı, “Belediyespor Kulübümüz sayın Cumhurbaşkanımızın da oyunculuk ve kulüp başkanlığı yaptığı bir kulüp. Ondan dolayı sorumluluğumuz daha fazla. Bu sorumluluğun bilincinde olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Yorum Yazın