TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Güçlü İsimler Dragon Festivali'nde buluşuyor!

Kanaltürk Radyo, yüzlerce takım, binlerce sporcunun, onbinlerce davetlinin katılacağı ve 3 ilde gerçekleştirilecek olan Dragon Festivalinin heyecanını canlı yayınlarla dinleyicileriyle paylaşacak.
Güçlü İsimler Dragon Festivali'nde buluşuyor!
Kurulduğu günden bu yana sadece İstanbul’da değil ülkenin dört bir yanındaki önemli etkinliklerin radyo sponsorluğunu üstlenen Kanaltürk Radyo yine büyük bir organizasyona daha imza atıyor.

Güçlü İsimler Dragon Festivali’nde Buluşuyor!
İlki 2008’de gerçekleşen ve dünyanın 3 büyük festivalinden biri olan Dragon Festivali, iş hayatına bambaşka bir pencere açtı. Türkiye’nin 3 ayrı şehrinde uygulanan festival bugüne kadar 2 bin’e yakın takım, 40 bin’e yakın yarışmacı ve 300 bin davetli ile buluştu. Dünya markalarını bir araya getiren bu platform, sizlere su üzerinde kürek çekerek bambaşka alternatifler sunuyor. Eğlencenin maksimuma ulaştığı Dragon Fest; katılımcılara iş hayatının stresinden uzak, herkesin eşit olduğu, kıyasıya mücadele edilen keyifli anlar yaşatıyor. Ayrıca; çeşitli ikramlarla birbirinde çılgın yarışmaları, dans gösterilerini doğanın yeşilinde ve suyun mavisinde eğlenerek bulmak mümkün.
Yorum Yazın