• Genel

Gündem 27 Mart 2015 Cuma

Türkiye'nin Gündemi. 27 Mart 2015 Cuma günü neler olacak, neler görüşülecek, neler konuşulacak, hangi müsabakalar oynanacak.
Gündem 27 Mart 2015 Cuma
CRA - 1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı'na katılacak, Hendek Melek Nişancı Huzurevini ziyaret edecek, "Sakarya'nın Yıldızları" ödül töreninde bulunacak.

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İtalya'da, Floransa Belediye Başkanı Dario Nardella’nın onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak. 

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Yerli Malı Belgesi Tanıtımı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destekleri" konulu toplantı ile bazı açılış ve temel atma törenlerine katılacak, ziyaretlerde bulunacak.

4- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov tarafından kabul edilecek, Tataristan-Türkiye Ekonomi ve Ticaret İşbirliği Forumu'na katılacak, bazı ziyaretlerde bulunacak.

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından düzenlenen "Türkiye-Fildişi Sahili İş Forumu"na katılacak.

6- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansman sözleşmelerinin imza törenine katılacak.

7- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Tophane-i Amire'de, "Kelâm’dan Kalem’e Büyük Buluşma Sergisi"ni gezecek

8- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. 

9- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

10- Suudi Arabistan öncülüğünde, Yemen'de Husilere yönelik başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

11- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İran'ın nükleer programına ilişkin müzakerelere İsviçre'de devam edecek.

12- Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak ayına ilişkin katı yakıt istatistiklerini açıklayacak.

13- Hollanda-Türkiye maçına doğru

- Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Amsterdam ArenA'da basın toplantısı düzenleyecek.

- A Milli Takım, Hollanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu 5. maçının hazırlıklarını Amsterdam ArenA'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

14- Ümit Milli Futbol Takımı, özel maçta Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Danimarka ile karşılaşacak.
Yorum Yazın