TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Gündem 27 Mayıs 2015 Çarşamba

Türkiye ve dünya gündemi. 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü için neler planlandı, neler görüşülecek, neler konuşulacak, hangi müsabakalar oynanacak.
Gündem 27 Mayıs 2015 Çarşamba
Necdet Emre Aygün - 1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve beraberindeki yeni atanan kaymakamları kabul edecek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na veda ziyaretinde bulunacak.

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Yerli Uçak Tanıtım Töreni'ne katılacak. Davutoğlu, Batman'da AK Parti mitinginde konuşacak ve Valiliği ziyaret edecek. Mardin'de partisinin mitingine katılacak ve Valilik ziyaretinde bulunacak Davutoğlu, Kasımiye Medresesi'nde düzenlenecek Mevlid-i Şerif Programında bulunacak ve TRT canlı yayınına konuk olacak.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile görüşecek. Kılıçdaroğlu, partisinin Lüleburgaz ve Çanakkale'de düzenleyeceği mitinglere katıldıktan sonra Biga, Çan ve Yenice ilçelerinde halka hitap edecek.

4- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, silahlı saldırı sonucu öldürülen Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız için düzenlenen törene ve cenaze namazına katılacak.

5- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantısı'nda konuşma yapacak.

6- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 42.  İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları toplantısına katılacak, toplantıya gelen bazı mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yapacak.

7- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret edecek, Kızılcahamam ve Kazan ilçelerine gidecek.

8- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

9- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

10- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.  

11- TÜİK, mayıs ayına ilişkin Ekonomik Güven Endeksi ile mart ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak.

12- UEFA Avrupa Ligi finalinde Ukrayna'nın Dnipro takımıyla İspanya'nın Sevilla ekibi, Polonya'nın başkenti Varşova'daki Ulusal Stadyum'da karşılaşacak.

13- Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı Ankara'da yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında seçilecek.
Yorum Yazın