TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Gündem 27 Nisan 2015 Pazartesi

Türkiye ve dünya gündemi. 27 Nisan 2015 Pazartesi günü için neler planlandı, neler görüşülecek, neler konuşulacak, hangi müsabakalar oynanacak.
Gündem 27 Nisan 2015 Pazartesi
CRA - 1- Anayasa Mahkemesi'nin kuruluşunun 53. yılı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi'nin kuruluş yıl dönümü ve yeni seçilen üye Rıdvan Güleç'in yemini dolayısıyla Yüce Divan Salonu'nda düzenlenen törene katılacak.

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nda gerçekleştirilecek İcra Kurulu toplantısına iştirak edecek, Afganistan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Raşid Dostum ile Çankaya Köşkü'nde görüşecek ve birlikte çalışma yemeği yiyecek. 

- Davutoğlu, Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek, ardından kurul üyeleri ve eşleri ile Çankaya Köşkü'nde yemekte bir araya gelecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Kuva-i Milliye Meydanı'nda düzenlenecek mitingde konuşacak.

4- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Forum İstanbul 2015: Yarının Kurulması-Hedef 2023" programı ile G20 Dünya Yatırım Ajansları Birliği'nin Doğrudan Yabancı Yatırımlar Konferansı'na katılacak. 

5- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ATO Congresium'da düzenlenecek "Verimlilik Ödül Töreni"ne katılacak.

6- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) AR-GE Çalıştayı’na katılacak. (Ankara/09.30)

7- Sudan'da devlet başkanı ile Milli Meclis ve Sudan Federal Yasama Meclisi'nin üyelerini belirlemek üzere yapılan seçimlerin resmi sonuçları açıklanacak.

8- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri Anadolu Ajansı Finans Masası'nda değerlendirecek.

9- TÜİK, 2013 yılına ilişkin Yıllık Sanayi Ürün İstatistikleri ile Yıllık Sanayi Hizmet İstatistiklerini açıklayacak.

10- 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ikinci gününde, Alanya-Antalya etabı geçilecek.

11- TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda ana tablo müsabakaları Garanti Koza Arena'da başlayacak.

- Turnuvanın 1 numaralı seri başı ve dünya 2 numarası İsviçreli Roger Federer, Four Seasons Otel'de basın toplantısı düzenleyecek, ardından milli tenisçi Marsel İlhan ile gösteri maçı yapacak.

12- Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın son maçında Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak.

13- Erkekler Voleybol 1. Ligi final etabı 2. devre üçüncü ve son gün maçlarında, Yüreğir Spor Salonu'nda, Galatasaray FXTCR-Halkbank, Ziraat Bankası-Arkas Spor karşı karşıya gelecek.

14- Erkekler Voleybol 1. Ligi klasman etabı 2. devre üçüncü ve son gününde, Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda, Beşiktaş-Fenerbahçe ile Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçları yapılacak.
Yorum Yazın