• Magazin

Hakan Altun, 'Gazze'ye yapılan katliamdır, karşılıksız bir dövüştür'

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan ünlü sanatçı Hakan Altun, Filistin’e yapılan saldırının katliam olduğunu söyledi.
Hakan Altun, 'Gazze'ye yapılan katliamdır, karşılıksız bir dövüştür'
MUĞLA / İHA - Gümbet Barlar sokağında bulunan bir gece kulübünde sahneye çıkan Hakan Altun, sevilen şarkılarını hayranları ile paylaştı.

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Altun, birçok şarkıyı sevenleri ile birlikte söyledi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, Ramazan’da dinlendiğini belirterek, “Ramazan çok güzel geçti. Dinlendik, Ramazan’da şarkı söylemiyorum. Dinlenmenin ardından bayram ile beraber başladık çalışmalarımıza” dedi.

Gazze ile ilgili soruları da yanıtlayan Altun, kendisinin insanlar ile çok barışık olduğunu söyleyerek, “İnşallah bu savaşlarda biter. Özellikle bu Gazze’deki katliam biter. Onun sadece katliam olduğunu düşünüyorum. Bu bir savaş değil, karşılıksız bir dövüştür bu. İnşallah bütün savaşların bittiği, barışların geldiği bir dünyada yaşarız. Bizim için komşuda yanan ateş bizimde yüreğimize düşer" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın