TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Hakkarili gençler snowboardla tanıştı

Hakkari’deki kayak merkezi renkli görüntülere sahne olurken, bazı gençler ise ilk defa snowboardla tanıştı.
Hakkarili gençler snowboardla tanıştı
HAKKARİ / İHA - Hafta sonları şehirden 12 kilometre mesafede bulunan 2 bin 800 metre rakımlı Merga Bütan Yaylası’ndaki kayak merkezine akın eden Hakkarili gençler, burada ilk defa snowboardla kaymanın sevincini yaşadılar. Snowboardla yeni tanışmalarına rağmen zirveden büyük bir başarı ile inen gençlerin performansları gözden kaçmadı. Zirvede şalvarı ile kayan bir genç ise kayak malzemeleri olmadığını ve şalvarla daha rahat kaydığını ifade ederek, iniş yaptığı sırada düştü. Bir süre yerde kalan genç, daha sonra ayağa kalkarak kaymayı sürdürdü.

Yaklaşık 18 yıldır kayak yaptığını belirten Rojhat Keskin, son iki üç yıldır snowboard yaptığını söyledi. Keskin, “Snowboard yaparken büyük bir keyif alıyorum. Yeni yapılan tesislerde kaymanın sevincini yaşıyoruz. Bu tesislerden dolayı yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Çözüm süreciyle birlikte her geçen gün daha da huzurlu günler geçiren Hakkari’de kayak merkezine akın eden vatandaşlar, çözüm sürecinin böyle devam etmesi halinde dağların tamamen turizme açılacağını ve Hakkari’nin her geçen gün gelişeceğini belirttiler.
Yorum Yazın