• Spor

Halkbank tan öğretmenler günü kutlaması

Voleybol Erkekler 1. Ligi lideri Halkbank, öğretmenlerini unutmadı.
Halkbank tan öğretmenler günü kutlaması
ANKARA / İHA - Halkbank Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, Atatürk Anadolu Lisesi ile Kuyubaşı İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek bu okullardaki öğretmenlerin nezdinde tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Baki Gencer, ziyaretin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirterek, Halkbanklı oyuncular ve teknik heyete teşekkür etti. Halkbank altyapılarına salon imkan sağladıklarını dile getiren Baki Gencer, gençlerin bu sayede voleybolla daha çok tanıştıklarını ve bundan sonra daha fazla işbirliği yapacaklarını ifade etti.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı kaptanlarından Ulaş Kıyak da, kendilerini yetiştiren öğretmenlerinin hakkını ödeyemeyeceklerini söyledi. Ulaş Kıyak, “Bu itibarla, sizin nezdinizde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, kendilerine sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra öğretmenler Yıldız Tecimer, Altül Tokses, Levent Baytürk ve Okul Müdürü Baki Gencer’e çiçek verilerek ziyaret sonlandırıldı.
Yorum Yazın