TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Hamile kadını fuhuşa zorlayan çete çökertildi

Antalya’da 3 ülkeden getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen çete polis tarafından çökertildi. Sınır dışı edilen 4 kadından birinin 6 aylık hamile olduğu halde fuhşa zorlandığı belirtildi.
Hamile kadını fuhuşa zorlayan çete çökertildi
ANTALYA / İHA - Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği gelen bir ihbar üzerine belirledikleri adresleri 3 ay boyunca fiziki ve teknik takibe aldı.

Dün sabah Antalya’da Lara, Kundu Güzeloba ve Çorum kent merkezindeki 21 ev 8 otomobile yapılan baskında 2 Gürcistan, 6 Moldovalı, 4 Özbek, 2 Kırgızistan uyruklu 14 kadın gözaltına alındı. Fuhşa teşvik ve aracılık ettiği iddia edilen G.A., Y.K., M.Ş., M.K., A.E., Ç.Ç., M.A.B., A.Ç., M.K., C.Ö., T.A.Y.G., H.T. gözaltına alındı. Şüphelilerden M.K.’nın bir bacağı olmadan kadınları fuhşa zorlandığı iddia edildi.

HAMİLE KADINA FUHUŞ YAPTIRDILAR
İfadeleri alınan yabancı uyruklu 10 kadın sağlık kontrollerinin ardından ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü Misafirhanesine götürüldü. 4 kadının ise daha önceden sınır dışı edildiği belirtildi. Sınır dışı edilen bu 4 kadından Moldovalı Natalia K.’nın (32) 6 aylık hamile olduğu ve fuhşa zorlandığı öğrenildi. Kadınları fuhşa zorlayan ve yer temin ettiği iddia edilen 12 şüphelinin ise emniyetteki sorguları sürüyor.

Öte yandan yaklaşık 15 gün önce Türkmenistan uyruklu 9 aylık hamile kadını fuhşa zorlayan çete çökertilmişti.
Yorum Yazın