TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Hamza Hamzaoğlu'ndan Ibrahimovic açıklaması..!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Inter ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı transferde adı geçen yıldız oyuncu Ibrahimovic’e ilişkin ise, "Benim haberim yok. Resmi bir teklifte bulunmadık" dedi.
Hamza Hamzaoğlu'ndan Ibrahimovic açıklaması..!
İHA - Sarı-kırmızılı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sahasında ağırladığı İtalyan ekibi Inter’i Sneijder’in tek golü ile mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “İki kupadan sonra ilk maçımızı kendi seyircimiz önünde oynamak istedik. Son durumumuzu iyi bir takıma karşı görmek istedik. Seyircimiz ile de bütünleştirmek için böyle bir şey düşündük. Güzel bir maç olduk. İki takım için de iyi bir hazırlık oldu. Bizim için Süper Kupa öncesi en son kendimizi görme şansıydı bu. Çünkü daha önce oynadığımız hazırlık maçları istediğimiz gibi geçmedi. Bu maç önemliydi. Oyuncularımın performansından memnunum. Biraz daha hazır değiliz diye düşünüyordum ama şu anda gördük ki 90 dakikayı çıkarabilecek gücümüz var. Hepsini kutluyorum, sonradan giren arkadaşlarımızı da kutluyorum. Onlar da Galatasaray’a yakışan bir şekilde mücadeleyi devam ettirdiler” dedi.

“SNEIJDER, BURAK VE SELÇUK YILDIZ DEĞİL Mİ?”
Kendisine yönelik yapılan eleştirilerin hatırlatılması üzerine deneyimli çalıştırıcı, “Neden eleştirildiğimin farkındayım. Çünkü yaptığımız iş herkesin hesabına uymuyor. Biz sadece kulübümüzü ve kulübün geleceğini düşünerek hareket ediyoruz. Kolay olayına kaçmayı seçmedik. Ben isterim bir sürü oyuncu. Sonra da başarısız olunca ‘Ne yapayım onu aldım, bunu aldım oynamadılar’ derim. Ya da isterim yönetim almaz, ‘Ne yapayım almadılar. Alsalardı başarılı olurduk’ derim. Biz kulübümüzü düşünerek hareket ediyoruz. Zor olanı seçiyoruz. Birçok genç kardeşimiz başka kulüpler tarafından kapımızı aşındırtılacak. Hedefimiz bu. Aylardır eleştiriliyoruz. Hep başka oyuncular gündeme geliyor, onlar konuşuluyor. Beni geçiyorum, bu kulübe hizmet eden oyuncular var, o çocukların emekleri yok sayılmamalı, elde ettikleri başarıları yok sayılmamalı. Bugün Sneijder, Burak ve Selçuk bizim takıma transfer edilse büyük transferler olmayacak mı? Onlar zaten bizim takımımızda. Doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Taraftarların şunu bilsin, bizler her şeyi Galatasaray’ı düşünerek yapıyoruz. Her şeyi ona göre düşünüp, hareket ediyoruz. Biz şampiyon olacağız, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacağız demiyorum. Galatasaray için elimizden geleni yapıp, Galatasaray’a yakışır bir mücadeleyi ortaya koyacağız. Biz işimizi yapıyoruz. Konuşmaktan ziyade iş yapmak daha doğru. Önümüzde bir Süper Kupa maçı var. En iyi şekilde ona hazırlanacağız” diye konuştu.

“RESMİ BİR TEKLİF YOK”
Transferde adı geçen yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic hakkında da konuşan Hamzaoğlu, “Bilenler beni aramadı daha şimdiye kadar. Benim haberim yok. Resmi bir teklifte bulunmadık” dedi.

“MELO GİTMEYİ DÜŞÜNÜYOR”
Inter’e transferi son aşamaya gelen Brezilyalı oyuncu Felipe Melo’nun takımdan ayrılmayı istediğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Melo gitmeyi düşünüyor. ‘Ben artık burada şampiyonluklar yaşadım. Şampiyonlar Ligi’nde oynadım. 4. yıldızı da taktık, artık burada misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Farklı bir kulüpte yeniden başlayıp, kendi kariyerim için daha farklı bir havada tekrar başlamak istiyorum’ dedi. Biz de anlayışla karşıladık. Oyuncu bazen bir yerde zamanının dolduğunu düşünüyorsa onda ısrar etmenin anlamı yok. Bu oyuncuya da kulübe de zarar verir. Biz de Melo’ya yardımcı olmak istiyoruz. Melo giderse transfere ihtiyaç duyacak mısınız? Bakacağız. Bir ayımız daha var. Bu maçı düşünerek hareket etmeyeceğiz. Hamit kısa sürede aramıza dönecek. Çok ciddi bir sakatlığı yok. Hafif bir menisküs yırtığı var. Diğer arkadaşlarımız da boşalacak yerleri doldurabilecek kapasitede” şeklinde konuştu.
Takımdan ayrılacak isimler ile ilgili de konuşan Hamzaoğlu, “Bunların açıklamasını yönetim ile görüştükten sonra yapacağız” dedi.
Yorum Yazın