• Magazin

Hande’den düet sürprizi

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önümüzdeki hafta Serdar Ortaç ile birlikte bir şarkıda düet yapacaklarını söyledi.
Hande’den düet sürprizi
Bodrum Yalıkavak Mahallesi’nde geçtiğimiz haziran ayında bir kulüp açan ünlü pop sanatçısı Hande Yener, işletmenin çok iyi gittiğini, kar oranını ikiye katladığını söyledi. Yener, “Bayram sonuna kadar sezon devam edecek. Çok harika bir sezon geçiriyoruz. Avrupa’da da duyulduk. Yurt dışından gelen Türkler de çok. Herkes ortamı, buradaki konsepti çok beğendi. Başka teklifler de var. Aklına değişik fikirler de geliyor. Hepsini değerlendireceğim. Eğlence anlayışı bizde çok farklı. Tatile çıkanların mutlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladığımızı düşünüyorum. Bu eğlence trendini yazın da, kışın da sürdürmeyi düşünüyorum” dedi.
Yaklaşık 2 aydır Serdar Ortaç ile birlikte yapacakları düet için aradıkları şarkıyı da bulduklarını açıklayan Hande Yener, “Önümüzdeki hafta Serdar Ortaç ile olan düetimizi seslendireceğim. Haftaya Serdar ile beraber İstanbul’a gidip kayıt yapacağız. Serdar’ın da büyük bir heyecanı var. 100 yılın buluşması diyoruz bu buluşmaya. 1 ay kadar bir süre kaldı” ifadelerini kullandı.

GRİBİ ATLATAMADI
Bodrum’da geçtiğimiz hafta konser veren ve konsere hastaneden çıkıp gelen Yener, “Yazın hasta olunca geçmiyor. Klima, sıcak hava arasında grip oldum. Hastalığım bronşite doğru ilerlemiş. Sahneye çıktığım için ve hiç dinlenemediğim için maalesef halen atlatamadım. Şimdi bile konsere gidiyorum ama önemli değil, sahnede bir anda geçiveriyor hastalığım. İlaçlarımı da alıyorum, herhalde birkaç güne toparlarım kendimi” şeklinde konuştu.
(İHA)
Yorum Yazın