TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Sağlık

Hastanede taşıma suyla banyo

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, Devlet Hastanesi’nde tadilat sebebiyle sıcak sular kesilince, hastalar taşıma sıcak su ile banyo yapıyor.
Hastanede taşıma suyla banyo
ÇANAKKALE / İHA - Devlet Hastanesi’nde sıcak suların akmaması yüzünden hastalar banyo ve temizlik için ihtiyaç duyulan sıcak suyu hastane çevresindeki esnaflardan temin ediyor. Bir kadın, hasta kocasına banyo yaptırmak için bir lokantadan aldığı sıcak suyu hastaneye taşıdı. Eşinin kilolu olduğu için sürekli yıkanma ihtiyacı hissettiğini söyleyen kadın, "Kocamın kalp damarlarında tıkanıklık var. Eşim biraz kilolu olduğu ve sürekli yattığı için terliyor. Diğer hasta ve hemşirelerin rahatsız olmaması için banyo ettirmek zorunda kalıyoruz. Hastanede sıcak sular akmıyor. Sıcak su ihtiyacımızı bazen hastane morgundan, bazen de çevrede bulunan kahvehane veya lokantalardan karşılıyoruz" dedi.

Başhekimi Turgut Özcan, devam eden tadilat sebebiyle bazı aksaklıklar yaşandığını söyledi. Zaman zaman yer, ısınma ve sıcak su sistemlerinde sıkıntılar olduğunu kaydeden Özcan, 3 ay sonra tadilatın tamamlanmasıyla bütün bu sıkıntıların aşılacağını belirtti.
Yorum Yazın